Kerevizin sağlık açısından bu kadar faydalı olduğunu duyduğumda, gerçekten merak ettim. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve sindirim sistemine olan katkıları çok ilgi çekici. Peki, bu besin değerleriyle dolu sebzeyi mutfakta nasıl daha fazla kullanabiliriz? Kereviz çorbası ve salatası dışında başka hangi tariflerde denemek faydalı olur? Ayrıca, onu taze tüketmek mi yoksa pişirerek tüketmek mi daha sağlıklı?
Kerevizin sağlık açısından bu kadar faydalı olduğunu duyduğumda, gerçekten merak ettim. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve sindirim sistemine olan katkıları çok ilgi çekici. Peki, bu besin değerleriyle dolu sebzeyi mutfakta nasıl daha fazla kullanabiliriz? Kereviz çorbası ve salatası dışında başka hangi tariflerde denemek faydalı olur? Ayrıca, onu taze tüketmek mi yoksa pişirerek tüketmek mi daha sağlıklı?
Cevap yaz