Kereviz sapı turşusu yapımında hangi malzemelerin kullanıldığını merak ediyorum. Özellikle tuz ve sirkenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, ama baharatlar ve şeker eklemek de lezzeti nasıl etkiliyor? Taze malzemelerin kullanılması gerektiği belirtilmiş, bu gerçekten turşunun tadını nasıl değiştiriyor? Ayrıca, dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu süre zarfında tatların nasıl bir araya geldiğini deneyimleyen var mı?
Kereviz sapı turşusu yapımında hangi malzemelerin kullanıldığını merak ediyorum. Özellikle tuz ve sirkenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, ama baharatlar ve şeker eklemek de lezzeti nasıl etkiliyor? Taze malzemelerin kullanılması gerektiği belirtilmiş, bu gerçekten turşunun tadını nasıl değiştiriyor? Ayrıca, dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu süre zarfında tatların nasıl bir araya geldiğini deneyimleyen var mı?
Cevap yaz